tirsdag, oktober 23, 2012

The blog

Så er jeg tilbage!! Jeg har ikke blogget i noget der ligner en måned nu. En grund, tjaa, jeg har været uinspireret, haft travlt, og har bare ikke lige følt for det. Det er et stort arbejde at køre en blog, men jeg syntes om det, og selv om der at været både gode og dårlige tider og ændringer, så er bloggen trods alt fyldt et år, og er blevet en forholdsvis stor del af mig, noget jeg ikke kan undvære. Men det skal ikke blive en træls pligt, det skal være når jeg har tid, lyst og overskud til det. Det betyder at der fremover vil blive flere former for indlæg, nogle uden billeder nogle med, nogle af billederne vil være taget med iPhone nogle vil være tip top kvalitet.
Jeg kan godt lide at blogge fra mobilen og gjorde det også meget førhen, det vil jeg til at gøre igen. Det betyder også at der i nogle af indlæggene nogen gange vil være tekst før billeder.
Jeg har før været MEGET kritisk omkring bloggen, billedekvaliteten skulle være perfekt, der måtte helst ikke være taste og grammatiske fejl, det gider jeg ikke mere, for alting er sku ikke perfekt og alting SKAL ikke være perfekt.
Jeg har også opsagt mit samarbejde med Trendsales for når der måske igen bliver forholdsvis lange perioder hvor jeg ikke blogger skal halvdelen af indlæggene ikke være sponsoreret.
Jeg håber at i stadig vil følge med og at der vil komme flere læsere til gennem tiden :)

Julie

You haven't heard from me in almost a month, I've been thinking of what I'm going to do with the blog. And I've decided that I'm going to blog when I want to, and not when I should. The posts is also going to be a bit different, some pictures will be taken with my iPhone and some posts may not have a picture. I hope you still want to follow me :)

Julie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar