onsdag, juli 11, 2012

I Do

Untitled #14


(sponsoreret indlæg)

Her sidst i september skal min kære kusine giftes, og så skal der selvfølgelig en brudekjole til. Hun har snakket om at det er mange penge at give for en kjole, når den kun skal bruges én gang. Det kan jeg sagtens forstå, sådan havde jeg det også da jeg skulle konfirmeres, og en brudekjole er trods alt noget dyrere. Men så er det jo heldvis sådan, at der er mange der vælger at sælge deres brugte kjole på Trendsales. Så der er andre der kan få glæde af den, til en midre pris. Smart, smart ;)
Ovenover har jeg samlet lidt forslag til kjoler man kunne iføre sig, hvis man skal til bryllup her inden for den nærmete fremtid. Jeg synes det er så svært at finde en kjole til et bryllup, for hvornår er den for lys og hvornår er den for mørk?

Go´ Dag :)

2 kommentarer:

  1. Rigtigt smukke kjoler. Jeg tænker lidt, at den råhvide (nr. 2 fra venstre) er for lys, med mindre man er bruden? Den helt til højre og den lige under er mine favoritter. Jeg elsker det asymmetriske look med én bar skulder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Den til højre er også min favorit. Har en kjole Der er et par toner lysere end den og er meget i tvivl om jeg kan have den på da den nok er lidt mørk champagne farvet hvis man kan sige det. Tror desværre jeg bliver nødt ud at investere i en ny ;(

      Slet