onsdag, februar 08, 2012

Skulle Man?Hold da helt op hvor er bloggen kedelig for tiden, undskylder. Grunden er at jeg har ret så meget at se til for tiden, afleveringer osv. skal nok gøre noget ved det ;)
Men men lige nu sidder jeg og overvejer om man skulle tage ind og se Titanic i 3D når den engang kommer, kan helt ærligt ikke finde ud af hvad jeg sys om den. har kun set den en gang (er det normalt?) jep det er da en fantastisk film, godt lavet osv. Jeg sys også det at den er baseret på en virkelig hændelse er cool, men den ender jo altså så sørgeligt, hader film der ender sådan. SÅ trist. hmmm, det må lige overvejes lidt mere ;)
Håber på at jeg kan nå at smide et indlæg ind imorgen, men det er desværre ikke sikkert da den står på skole, aflevering, rengøring, veninde besøg, sang og sidst men ikke mindst skal vi se musical. Har det sådan for tiden at døgnet godt måtte have mere end 24 timer, er jeg den eneste der har det sådan? ;)

Go´ aften :)

2 kommentarer:

 1. Man kan altid bruge mere tid! især når man har aflevering for til imorgen :p
  Jeg har personligt kun set titanic 2 gange, men overvejer den da alligevel - men det er også mest fordi jeg er vild med at se ting i 3D. haha

  / Mathilde
  http://mathildeguldbrandsen.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha hvis jeg tager ind og ser den, bliver det nok også mest for 3D oplevelsen ;)

   Slet